Gränsliden 66


Gränsliden 66, 582 74, Linköping

Hyra: 8442 kr/mån

Area: 80,3 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-10-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Härlig lägenhet med 3 rum och kök på bottenvåningen med en uteplats på baksidan. Lägenheten ska få ny fräsch färg på väggar i alla levnadsrum, vilket kommer ge den en ljus och varm känsla.

De som har en egen uteplats ansvarar själv för att sköta om den. Det handlar om att hålla rent och snyggt, klippa gräs, buskar, häckar och underhålla eventuella staket, trädäck, trädgårdsplattor och plank.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Tallboda är ett barnvänligt och populärt område som ligger cirka 5 km öster om Linköping centrum. Här finns flera förskolor och grundskola upp till årskurs 6. I centrum finns en matbutik och pizzeria. Det finns goda möjligheter till motion, rekreation och friluftsliv samt härliga grönområden.