Klarbärsgatan 3 A


Klarbärsgatan 3 A, 582 49, Linköping

Hyra: 6209 kr/mån

Area: 44 m2, Antal rum: 1,5 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet (2017) är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra professionella hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet samt att planskissen kan vara spegelvänd.

Diskmaskin ingår i hyran

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Valla är ett mysigt och lugnt område nära Gamla Linköping. Här har du gångavstånd till centrum med allt vad det innebär i form av serviceutbud och upplevelser. I området finns såväl förskolor, skolor som gymnasium. Det är även nära till Linköpings universitet.


Busshållsplats / tågstation: 200 m

Restauranger & caféer: 1250 m

Bank: 1200 m

Motion: 1050 m

Köpcentrum & gallerior: 550 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet