Skäggetorps centrum 1A


Skäggetorps centrum 1A, 58642, Linköping

Hyra: 5453 kr/mån

Area: 29,6 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Se hit!
Nu finns det inte många lägenheter kvar i denna moderna fastighet. Pass på innan dem tar slut.

Lägenheterna är i toppskick och har unika planlösningar med smarta planlösningar, trivselkänsla och härligt ljusinsläpp med stora fönster. Här bor ni bekvämt med 4 hissar samt tvättstuga på samma våningsplan. Som hyresgäst har ni även tillgång till en gemensam takterrass med eftermiddags- och kvällssol.

Modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, ekparkett i samtliga rum samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och planerat. Tillval så som mikro, diskmaskin och kombinerad tvätt/tork är möjlig.

I detta hus tillämpas IMD på el och varmvatten: Det innebär att en individuell kostnad läggs på hyran beroende på hur mycket el och varmvatten man använder.

Tillträde efter ök mellan Willhem och ny Hyresgäst.
Här är det bara är att flytta in och trivas!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet