Skäggetorps centrum 1A


Skäggetorps centrum 1A, 58642, Linköping

Hyra: 9089 kr/mån

Area: 62 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-03-30

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu ger vi Centrumhuset nytt liv och påbörjar uthyrningen av 106 st nybyggda lägenheter.

I denna hörn lägenhet på våning 5 erbjuds du vacker utsikt med Linköping skyline i bakgrunden. Lägenheterna är i toppskick med smarta planlösningar, trivselkänsla och härligt ljusinsläpp med stora fönster. Här bor ni bekvämt med 4 hissar samt tvättstuga på samma våningsplan. Som hyresgäst har ni även tillgång till en gemensam takterrass med eftermiddags- och kvällssol.

Modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, ekparkett i samtliga rum samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och planerat. Tillval så som mikro, diskmaskin och kombinerad tvätt/tork är möjlig.

För korrekt rumsindelning hänvisar vi till bifogad planskiss.
Vi tillämpar löpande urval och objektet kan hyras ut innan publiceringstiden gått ut.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.