Skäggetorps centrum 1B


Skäggetorps centrum 1B, 58642, Linköping

Hyra: 7331 kr/mån

Area: 45,5 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-06-11

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu ger vi Centrumhuset nytt liv och påbörjar uthyrningen av 106 st nybyggda lägenheter.

På våning 4 erbjuds vacker utsikt över Linköpin.. Lägenheterna är i toppskick med smarta planlösningar, trivselkänsla och härligt ljusinsläpp med stora fönster. Här bor ni bekvämt med 4 hissar samt tvättstuga på samma våningsplan. Som hyresgäst har ni även tillgång till en gemensam takterrass med eftermiddags- och kvällssol.

Modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, ekparkett i samtliga rum samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och planerat. Tillval så som mikro, diskmaskin och kombinerad tvätt/tork är möjlig.

Här är det bara är att flytta in och trivas!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.