Skäggetorps centrum 1B


Skäggetorps centrum 1B, 58642, Linköping

Hyra: 9749 kr/mån

Area: 69,7 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 7, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-06-18

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten
***OBS- Digital visning av liknande lägenhet***

Ännu finns chansen för dig att flytta in i vårt ombyggda hus med 106 st toppmoderna lägenheter och en fantastisk takterrass.

På den exklusiva takvåningen högst upp i huset erbjuds vacker utsikt över Linköping.Härligt ljusinsläpp med stora fönster. Här bor du bekvämt med 4 hissar samt tvättstuga på samma våningsplan.

Modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme, ekparkett i rum samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och planerat. Tillval så som mikro och kombinerad tvätt/tork är möjlig.

Individuell mätening på el och vatten.
Visst takarbete kommer att pågå under vår/sommaren 2023

Löpande urval sker vilket gör att annonsen kan komma att plockas bort före sista publiceringsdatum.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.