Skolgatan 28 A


Skolgatan 28 A, 582 38, Linköping

Hyra: 10841 kr/mån

Area: 89 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Willhemlyft 2014.
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet samt att planlösningen kan vara spegelvänd.
Lägenheten har diskmaskin.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Gottfridsberg är en grön och central stadsdel i Linköping. Här bor du lugnt med goda möjligheter till idrotts- och kulturaktiviteter i närområdet. Matbutik, restauranger, pizzerior, förskola, grundskola och gymnasium är något av det som finns i området.   


Busshållsplats / tågstation: 1650 m

Restauranger & caféer: 150 m

Bank: 700 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 1200 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet