Sörgårdsgatan 10


Sörgårdsgatan 10, 586 45, Linköping

Hyra: 8272 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenheten ligger en trappa upp och har bland annat ett modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum och en härlig ekparkett i levnadsrummen samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare.
I lägenheten finns även tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Inflytt enligt överenskommelse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.