Sörgårdsgatan 47


Sörgårdsgatan 47, 586 45, Linköping

Hyra: 8517 kr/mån

Area: 76 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Sista anm.dag: 2023-06-04

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, diskmaskin, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. Renoverad 2021.

Kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin ingår i hyran.

Inflytt enligt överenskommelse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.