Stiglötsgatan 1


Stiglötsgatan 1, 586 46, Linköping

Hyra: 9531 kr/mån

Area: 82 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenheten ligger två trappor upp och har ett modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår. Här kan du njuta på den fina balkongen som ligger mot ett grönområde.

Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Men samråd med tidigare hyresgäst och Willhem så kan lägenheten tillträdas redan den 2 oktober 2023.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.