Stiglötsgatan 50


Stiglötsgatan 50, 586 46, Linköping

Hyra: 8351 kr/mån

Area: 69 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

-Gå till digital visning av lägenheten

Välkomna till denna trivsamma och rymliga lägenhet på två rum och kök, belagd på våning 1 med utsikt mot grönområde. Lägenheten har ett modernt kök med rostfria vitvaror, diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare. I lägenheten finns det gott om förvaring med 5 inbygda garderober samt ett tillhörande vindsförråd.

Det finns möjlighet till tidigare inflytt vid överenskommelse med nuvarande hyresgäst och Willhem.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.