Stiglötsgatan 52


Stiglötsgatan 52, 586 46, Linköping

Hyra: 9599 kr/mån

Area: 83 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En mysig 3a belagd på botten med mycket ljusinsläpp. Lägenheten är renoverad och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, diskmaskin, helkaklat badrum, tvättmaskin samt torktummlare.

Denna lägenhet ligger på bottenvåning och har en uteplats.
Du som har en egen uteplats ansvarar själv för att sköta om den.
Det handlar om att hålla rent och snyggt, klippa gräs, buskar, häckar och underhålla eventuella staket, trädäck, trädgårdsplattor och plank.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med många lekplatser. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.