Stiglötsgatan 53


Stiglötsgatan 53, 586 46, Linköping

Hyra: 6774 kr/mån

Area: 46 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-06-06

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Willhemlyft juni 2023
De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med diskmaskin, rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet