Stiglötsgatan 92


Stiglötsgatan 92, 586 46, Linköping

Hyra: 7861 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående

Sista anm.dag: 2022-09-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

**********INFLYTT ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE! **********

Gå till digital visning av lägenheten

De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. Lägenheten har tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin.

Löpande urval sker på denna lägenhet vilket innebär att den kan komma att hyras ut innan publiceringstiden löp ut!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Skäggetorp är grönt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Här finns ett aktivt föreningsliv med fina möjligheter till motion och fritid, inte minst i form av den närliggande Rydskogen som är ett populärt strövområde. I Skäggetorps centrum finns bl.a mat- och klädbutiker, bank, pizzeria, bilverkstad, skomakare och nyckelservice. Här finns även flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi samt bra bussförbindelser till centrala Linköping.