Blåsebergavägen 18


Blåsebergavägen 18, 216 33, LIMHAMN

Hyra: 9273 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Tvårumslägenhet i Elinegård vid kalkbrottet i Limhamn finns nu ledig för uthyrning.
Tidigare tillträde är möjligt från mitten på december vid intresse.

Större garderob i hallen som ersätter förrådsutrymme.
Alla rum har parkett och vita väggar förutom badrummet som är helkaklat. Badrummet har spegelförvaring, duschhörna med glasdörrar, golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin. Önskas det även att sättas in torktumlare sätts den ovanpå med en ökad månadshyra.
Garderober i sovrum.
Vitt modernt kök med diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från detta rum nås även en härligt balkong med utsikt av en del av kalkbrottet.

Individuell mätning av el och varmvatten (IMD). Kostnaden tillkommer månaden efter användning på hyresavin. Snabb fiberuppkoppling finns med Telia som operatör. Abonnemang tecknas själv. Fastigheten är rökfri.

Observera att vi endast kommer erbjuda digital visning av denna lägenhet.

Du som svarar ja efter visning ska lämna in följande intyg till ansvarig förvaltningsassistent:
* Anställningsavtal / annat inkomstbevis
* De 2 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
* Kontoutdrag som visar utbetalningarna
Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Förtur

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!