Claesgatan 15


Claesgatan 15, 214 26, Malmö

Hyra: 9584 kr/mån

Area: 77 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-02-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Denna lägenhet är totalrenoverad enligt Willhemlyftet 2017 och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet. Hyran är preliminär och inkluderar värme, vatten och kabel-TV tillkommer 85kr.

Ny hyran : 9696kr/mån

Tänk på att du riskerar dubbla hyror, även om du är befintlig hyresgäst.

* Anställningsavtal / annat inkomstbevis
* De 3 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
* Kontoutdrag som visar utbetalningarna
* Boendereferens till nuvarande boende.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Möllevången är känt för sin subkulturella prägel och ett levande kulturliv! Här bor du med närhet till det mesta. Området har många affärer med spännande utbud och generösa öppettider, en livlig torghandel och mängder av restauranger. Här finns dessutom flera skolor och förskolor samt bra kommunikationer in till staden.


Busshållsplats / tågstation: 0 m

Restauranger & caféer: 300 m

Bank: 150 m

Motion: 50 m

Köpcentrum & gallerior: 100 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet