Fosievägen 27 A


Fosievägen 27 A, 214 31, Malmö

Hyra: 6463 kr/mån

Area: 43 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja (två stycken), Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenheten har under slutet av 2019 genomgått vårt koncept Willhemlyftet där vi renoverar lägenheter till nyskick.

Denna lägenhet är totalrenoverad enligt Willhemlyftet och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror samt diskmaskin, helkaklat badrum utrustat med duschhörna, handdukstork och golvvärme. Nya ytskikt i hela lägenheten.
Lägenheten har två balkonger som ligger parallelt med varandra, en med utgång ifrån vardagsrum och en med utgång ifrån köket.

Hyran inkluderar värme, vatten och kabel-TV.

Varmt välkomna att lämna ert intresse!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Heleneholm ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Ystadvägen. Det finns täta bussförbindelser in till staden eller ut mot bland annat Jägersro och Lindängen. I området finns det två grundskolor, en gymnasieskola, ett aktivt föreningsliv och närhet till restauranger, mindre närbutiker och mycket mer.