Hötorget 4


Hötorget 4, 216 33, LIMHAMN

Hyra: 8879 kr/mån

Area: 50 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-10-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Nu finns det möjlighet att hyra en trevlig tvårumslägenhet i vår fastighet i Elinegård, Limhamn. Byggår 2018.
Tillträdesdatum kan ske enligt överenskommelse.

Observera att vi visar en annan lägenhet i fastighetsområdet på den digitala visningen. Lägenheten har samma mått, skillnaden är att garderoberna i hallen är på höger sida samt att sovrum och badrum är på vänster sida istället för till höger.

Ljusa och välplanerade lägenheter med mycket förvaringsutrymme. Väggarna är vita och golv av stavparkett i varje rum. Badrummet är rymligt och utrustat med duschörna samt med möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare. Det kan göras mot en ökad månadskostnad vid intresse.

På markplan finns miljörum. En stor och fin innergård med gott om cykelparkeringar och sittplatser. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling med Telia som operatör. Hiss finns. Kallvatten ingår i hyran men det är IMD av el och varmvatten, en kostnad som tillkommer efter uppmätt förbrukning. Fastigheten är även rökfri.

Till denna lägenhet kommer vi i första hand endast att erbjuda digital visning.

Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Du som tackar ja till lägenheten skall lämna följande till ansvarig förvaltningsassistent:
1. Anställningsavtal / annat inkomstbevis
2. De 2 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Förtur

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!