Hyllie allé 16


Hyllie allé 16, 215 36, MALMÖ

Hyra: 9778 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 6, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-01-01

Sista anm.dag: 2022-09-28

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nyproducerad lägenhet i Hyllie från hösten 2018. Fräsch, ljus och välplanerad lägenhet med mycket förvaringsutrymme. Väggarna är vita och golv av stavparkett i varje rum. I köket finns bekvämligheter som bland annat diskmaskin. Badrummet är rymligt och utrustad med duschörna samt tvätt- och torkmaskin. Gemensam tvättstuga finns ej. På markplan finns miljörum. En stor och fin innergård med gott om cykelparkeringar, sittplatser och växthus. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling. Hiss finns. Kabel-tv från Telenor och kallvatten ingår i hyran.

IMD av el och varmvatten, en kostnad som tillkommer efter uppmätt förbrukning.

OBS! Rökfri fastighet

Du som tackar ja till lägenheten skall lämna följande till ansvariga förvaltningsassistent.
1. Anställningsavtal / annat inkomstbevis
2. De 2 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna

Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Hyllie möts landskap och stad och här bor du nära det mesta. I shoppingcentret Emporia finns ett stort urval av butiker, restauranger och kaféer. På området finns även Malmö Arena där du kan se både ishockey och konserter. Det perfekta läget för kommunikation gör området mycket attraktivt, här finns bland annat en av citytunnelns hållplatser som tar dig till city på ca 3 minuter eller Köpenhamn C på mindre än 30 minuter.