Östervärnsgatan 13


Östervärnsgatan 13, 212 18, Malmö

Hyra: 7538 kr/mån

Area: 46 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-05-01

Sista anm.dag: 2023-01-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten
Nu finns det en rymlig etta ledig!

Denna lägenhet är totalrenoverad enligt Willhemlyftet och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror som diskmaskin, helkaklat badrum med handdukstork samt golvvärme, nya ytskikt och ekparkett. Allt noga utvalt och varsamt installerat av våra proffsiga hantverkare. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet.

Du som blir kallad till visning skall lämna följande intyg till ansvarig efter visningen:
* Anställningsavtal / annat inkomstbevis
* De 2 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Östervärn hör till Malmö centrum och här har du nära till det mesta, som t. ex. Värnhemstorget där det finns ett upplevelsecentrum med biograf, affärer och restauranger. Du har även ett bussnav i närheten där du kan ta dig runt i Malmö eller en längre tur, t. ex. till Kristianstad, Trelleborg eller Landskrona. Föredrar du att cykla tar det cirka 5 minuter in till centrum eller Malmö Centralstation om du skall resa längre.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet