Östra Rönneholmsvägen 26


Östra Rönneholmsvägen 26, 211 47, Malmö

Hyra: 24388 kr/mån

Area: 199 m2, Antal rum: 6 rum och kök

Våning: 6, Balkong: Ja (med tak), Hiss: Ja

Tillträde: 2021-06-15

Sista anm.dag: 2021-05-19

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En lägenhet utöver det vanliga! Stora härliga sällskapsutrymmen.

I den rymliga hallen ligger det gamla fina kalkstensgolvet bevarat.
Vardagsrum och matrum ligger i vinkel med öppen planlösning. Stora fina fönster som släpper in mycket ljus. Bredvid vardagsrummet finns ytterligare ett stort rum med dubbla glasdörrar in. Det kan användas som sovrum, kontor eller som sällskapsutrymme. I dessa tre rum ligger den charmiga originalparketten kvar.

Kök från HTH i högblankt laminat och valnöt. Köksbänk i svart polerad granit. Induktionshäll, inbyggnadsugn samt integrerad diskmaskin. Gott om förvaring. Bredvid köket finns en tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare samt förvaring. I dessa båda utrymmen ligger grå polerad granitkeramik på golven.

Det finns ett badrum samt en gästtoalett. I badrummet, som är helkaklat, finns dusch-hörna, vask med kommod samt ett skåp.
Separat sovrumsavdelning med tre sovrum som alla har ekparkett.
Balkong i sydväst med utgång från vardagsrummet.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Teatern i västra innerstaden är ett av Malmös mest attraktiva områden med det mesta inom promenadavstånd. Utbudet av aktiviteter är stort, lika mycket för dig som uppskattar stadens puls som dig som föredrar närheten till grönområden. Här bor du med Malmö Opera som granne samt Pildammens grönska och promenadstråk alldeles runt knuten. Här bor du även nära knutpunkten Triangeln samt flertalet trevliga caféer och restauranger.


Busshållsplats / tågstation: 0 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 500 m

Motion: 350 m

Köpcentrum & gallerior: 500 m