Östra Rönneholmsvägen 26


Östra Rönneholmsvägen 26, 211 47, Malmö

Hyra: 24532 kr/mån

Area: 199 m2, Antal rum: 6 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2021-12-01

Sista anm.dag: 2021-10-22

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjligheten att söka en stor och rymlig lägenhet på drygt 200 kvadratmeter i det populära området bakom Malmö Opera.

Lägenheten renoverades år 2018 och fick ny stavparkett i samtliga sovrum samt vardagsrum, renoverat badrum med dusch samt renoverad gäst WC.
Köket är stort och luftigt, med vita köksluckor och ljusgrått klinkergolv. Två stycken fullstora kyl samt frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfri stål.

Tvättmaskin samt torktumlare finns i lägenheten.


Du som tackar ja till lägenheten skall lämna följande till ansvariga förvaltningsassistent:
1. Anställningsavtal / annat inkomstbevis
2. De 3 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
3. Kontoutdrag som visar utbetalningarna

Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Teatern i västra innerstaden är ett av Malmös mest attraktiva områden med det mesta inom promenadavstånd. Utbudet av aktiviteter är stort, lika mycket för dig som uppskattar stadens puls som dig som föredrar närheten till grönområden. Här bor du med Malmö Opera som granne samt Pildammens grönska och promenadstråk alldeles runt knuten. Här bor du även nära knutpunkten Triangeln samt flertalet trevliga caféer och restauranger.


Busshållsplats / tågstation: 0 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 500 m

Motion: 350 m

Köpcentrum & gallerior: 500 m