Östra Rönneholmsvägen 28


Östra Rönneholmsvägen 28, 211 47, Malmö

Hyra: 14716 kr/mån

Area: 88,3 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 7, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-04-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en trevlig vindsvåning i vårt nybyggda hus bakom Malmö Opera. Byggår 2021.

Lägenheten har trevlig planlösning med både sociala ytor och gott om förvaring. Köket från HTH går i ljusa kulörer och vitvarorna är i rostfria material. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschväggar, golvvärme och handdukstork med mera. Alla lägenheter är utrustade med tvätt- och torkmaskiner så det finns ingen gemensam tvättstuga i fastigheten. I hallen ligger klinker och på övriga golv parkett. Lägenheten har en stor balkong.

IMD av varmvatten, en kostnad som tillkommer efter uppmätt förbrukning.Du som tackar ja till lägenheten skall lämna följande till ansvariga förvaltningsassistent:
1. Anställningsavtal / annat inkomstbevis
2. De 3 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
3. Kontoutdrag som visar utbetalningarna

Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Teatern i västra innerstaden är ett av Malmös mest attraktiva områden med det mesta inom promenadavstånd. Utbudet av aktiviteter är stort, lika mycket för dig som uppskattar stadens puls som dig som föredrar närheten till grönområden. Här bor du med Malmö Opera som granne samt Pildammens grönska och promenadstråk alldeles runt knuten. Här bor du även nära knutpunkten Triangeln samt flertalet trevliga caféer och restauranger.


Busshållsplats / tågstation: 0 m

Restauranger & caféer: 500 m

Bank: 450 m

Motion: 300 m

Köpcentrum & gallerior: 500 m