Östra Ryttmästaregatan 12


Östra Ryttmästaregatan 12, 217 52, MALMÖ

Hyra: 6700 kr/mån

Area: 34 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-09

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenheten har genomgått vårt koncept Willhemlyftet där vi renoverar lägenheter till nyskick år 2019.

Totalrenoverad etta med bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med dusch, nya ytskikt och ekparkettgolv. Observera att bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet som genomgått Willhemlyftet.

I hyran ingår värme, kall och varmvatten. Bredband & elavtal tecknas av hyresgästen.


Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.
Varmt välkomna att lämna ert intresse!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Ribersborg och Slottsstaden tillhör Västra Innerstaden och är ett av Malmös mest attraktiva områden. Här bor du nära restauranger, shopping, nöjen samt några av Malmös främsta parker. För dig som pendlar går flera stadsbussar i området och du kan även ta dig till Centralen eller Triangeln till fots eller på cykel.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet