Portvaktsgatan 4


Portvaktsgatan 4, 216 46, Limhamn

Hyra: 13661 kr/mån

Area: 87 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-03-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Trevlig välplanerad trerumslägenhet i vår nybyggda fastighet på Limhamns Läge. Byggår 2018.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksluckor i vitt laminat. I köket finns integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, fullstor kyl och fullstor frys, mikrovågsugn samt induktionshäll. I kök, vardagsrum och sovrum ligger ekparkett.

Grå klinker i hallen.

Lägenheten har ett större badrum som är inrett med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, vask med kommod samt överskåp. Här finns golvvärme och handdukstork.
Den har även en gäst WC.

En stor balkong med utgång från vardagsrummet.

Förråd finns i källaren.

Du som blir kallad till visning skall lämna följande intyg till ansvarig efter visningen.
* Anställningsavtal / annat inkomstbevis
* De 3 senaste lönespecifikationerna / utbetalningarna
* Kontoutdrag som visar utbetalningarna
Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Limhamn är en charmig "stad i staden", endast en kvart från myllret i Malmö och en timme till Köpenhamn. Området är mycket attraktivt med sitt lugna läge vid vattnet och närhet till vackra promenadstråk, sandstränder och vidsträckta grönområden. Här finns ett unikt utbud av butiker, lokala restauranger och mysiga caféer. För barnfamiljer finns flera fina lekplatser, förskolor och skola inom behagligt avstånd.


Busshållsplats / tågstation: 11100 m

Restauranger & caféer: 3300 m

Bank: 550 m

Motion: 600 m

Köpcentrum & gallerior: 3200 m