Fristadsgatan 6 B


Fristadsgatan 6 B, 633 45, Eskilstuna

Hyra: 7749 kr/mån

Area: 63 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2021-06-01

Sista anm.dag: 2021-03-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ledig förstahandslägenhet hos Willhem finns nu att söka!

Lägenheten är renoverad enligt vårt koncept Willhemlyft år 2019. De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen.
Lägenheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till mataffärer, skolor och förskolor, centrum, restauranger, gym och mycket mer. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.

I köket finns vita släta köksskåp, spis och varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys och diskmaskin.
Badrummet är helkaklat med klinkers på golvet och duschvägg i glas. I badrummet finns också en handdukstork och egen tvättmaskin för bekvämlighetens skull.
Genom hela lägenheten löper det ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent – väldigt uppskattat dessa årstider.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör som lyfter lägenheten och gör att den både känns större och rymligare. Det finns också tillgång till bra förvaringsmöjligheter och eget förråd.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.
Hyresförhandling för 2021 startar inom kort.

Tänk på att lämna korrekta uppgifter i din intresseanmälan. Det ökar dina chanser till en lägenhet hos oss.
Willhem tar alltid en kreditupplysning på de sökande som blir inbjudna till visning eller erbjudna lägenhet.
Är du intresserad av en lägenhet hos oss ber vi dig förbereda boendereferens och anställnings/arbetsgivarintyg där inkomst och anställningsform framgår. Det behöver även finnas mailadress och telefonnummer till uppgiftslämnaren på intyget. Intyget får vara max 2 månader gammalt. Detta kan laddas upp som dokument i samband med att du söker lägenheten.

Området

Årby ligger strax norr om Eskilstuna centrum och har bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, trafikskola och bibliotek. För den friluftsintresserade finns Årby naturreservat i området med bland annat ett stort friluftsområde med motionsspår.


Busshållsplats / tågstation: 2450 m

Restauranger & caféer: 1050 m

Bank: 1150 m

Motion: 200 m

Köpcentrum & gallerior: 850 m


Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet