Järntorgsgatan 2


Järntorgsgatan 2, 63225, Eskilstuna

Hyra: 7994 kr/mån

Area: 59 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 6, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-02-01

Sista anm.dag: 2021-11-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna fina lägenhet på 2 rum och kök med gångavstånd till centrum. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.

Köket har vita släta köksluckor och en mörkgrå bänkskiva. Spis och varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys och diskmaskin.
Badrummet är helkaklat och med duschdörrar i glas. Det är framdraget för tvättmaskin. Vilket innebär att hyresgästen själv får sätta in en tvättmaskin och ansvarar då för installationen och servicen.
Genom hela lägenheten löper det ett parkettgolv.
Samtliga väggar har tapet.
Lägenheten har balkong.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel – hyresgästen har eget avtal.
Hyresförhandling för 2022 startar inom kort.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Nyfors har du nära till centrum med affärer, restauranger, caféer, bibliotek, biografer och samhällsservice. Området attraherar många studenter och pendlare eftersom järnvägsstationen endast är ett par minuters promenad bort.


Busshållsplats / tågstation: 150 m

Restauranger & caféer: 250 m

Bank: 400 m

Motion: 400 m

Köpcentrum & gallerior: 400 m