Kungsgatan 44A


Kungsgatan 44A, 63217, Eskilstuna

Hyra: 8312 kr/mån

Area: 55 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-09-01

Sista anm.dag: 2023-06-04

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Äntligen finns denna lägenhet på 2 rum och kök att söka, välkommen.

I centrala Eskilstuna växer nu Valsverket fram. Kvarteret får nytt liv med 337 nybyggda hyresbostäder med promenadavstånd till centralstationen, Rinmansparken och universitetets nybyggda lokaler invid Eskilstunaån. Området karaktäriseras av de charmiga kulturkvarteren runt Rademachersmedjorna och centrumkärnans mysiga gågata. Och med bara en kvarts promenad befinner du dig mitt i den sörmländska skogen.

Valsverket ligger på 5 minuters gångavstånd från Eskilstuna Centralstation. Det är en av knutpunkterna för Sörmlandstrafiken och med SJ tar du dig till Stockholm på en timme.

Vi tillämpar individuell mätning och debitering (IMD) av din hushållsel- och varmvattenförbrukning. Det betyder att du bara betalar för din egen, faktiska förbrukning.

Willhem förbehåller sig rätten att hyra ut lägenheten innan svarstiden är utgången.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Eskilstuna centrum finns stadens puls, shopping och nöjesliv. Med affärer, restauranger, caféer, biografer, museer och träningshallar behöver du inte gå långt för att roa dig. Här kan du även njuta av gröna parker, strandpromenader och vacker historisk arkitektur i stadens äldre områden.