Kyrkogatan 6 A


Kyrkogatan 6 A, 632 20, Eskilstuna

Hyra: 9142 kr/mån

Area: 70 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2021-04-01

Sista anm.dag: 2021-03-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Fin och välplanerad lägenhet på 2 rum och kök mitt i centrum, med gångavstånd till mataffärer, centralstation, biografen, restauranger och centrum. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.

Köket är ljust med vita köksluckor och bänkskiva i valnöt samt inbyggd spishäll och inbyggd varmluftsugn. I köket finns också en separat rostfri kyl och frys samt micro och egen diskmaskin för bekvämlighetens skull.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg. I badrummet finns också en handdukstork och en kommod för extra förvaring.
Genom hela lägenheten löper det ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent – väldigt uppskattat dessa årstider.
Samtliga rum är målade i en ljus fräsch kulör som lyfter lägenheten och gör att den både känns större och rymligare. Det finns också tillgång till bra förvaringsmöjligheter och eget förråd i källaren.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.
Hyresförhandling för 2021 startar inom kort.

Tänk på att lämna korrekta uppgifter i din intresseanmälan. Det ökar dina chanser till en lägenhet hos oss.
Willhem tar alltid en kreditupplysning på de sökande som blir inbjudna till visning eller erbjudna lägenhet.
Är du intresserad av en lägenhet hos oss ber vi dig förbereda boendereferens och anställnings/arbetsgivarintyg där inkomst och anställningsform framgår. Det behöver även finnas mailadress och telefonnummer till uppgiftslämnaren på intyget. Intyget får vara max 2 månader gammalt. Detta kan laddas upp som dokument i samband med att du söker lägenheten.

Området

I Eskilstuna centrum finns stadens puls, shopping och nöjesliv. Med affärer, restauranger, caféer, biografer, museer och träningshallar behöver du inte gå långt för att roa dig. Här kan du även njuta av gröna parker, strandpromenader och vacker historisk arkitektur i stadens äldre områden.


Busshållsplats / tågstation: 200 m

Restauranger & caféer: 150 m

Bank: 100 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 150 m