Nyforsgatan 10


Nyforsgatan 10, 63225, Eskilstuna

Hyra: 8786 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2021-07-01

Sista anm.dag: 2021-04-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkommen att söka denna fina lägenhet!

En mycket fin och välplanerad lägenhet på 2 rum och kök med gångavstånd till centrum. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.
Denna lägenhet totalrenoverades 2017.

Köket är ljust med vita köksluckor. I köket finns också en spis med keramik häll och inbyggnadsung samt en kyl och frys i rostfritt och egen diskmaskin för bekvämlighetens skull.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschdörrar i glas. Det är också förberett för tvättmaskin. Vilket innebär att hyresgästen själv får sätta in en tvättmaskin vid behov. I badrummet finns också en eluppvärmdhanddukstork.
Genom hela lägenheten löper det ett fint parkettgolv.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör som lyfter lägenheten och gör att den både känns större och rymligare. Det finns också tillgång till bra förvaringsmöjligheter och eget förråd.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.
Hyresförhandling för 2021 startar inom kort.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Nyfors har du nära till centrum med affärer, restauranger, caféer, bibliotek, biografer och samhällsservice. Området attraherar många studenter och pendlare eftersom järnvägsstationen endast är ett par minuters promenad bort.


Busshållsplats / tågstation: 100 m

Restauranger & caféer: 250 m

Bank: 400 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 450 m