Nyforsgatan 38 A


Nyforsgatan 38 A, 632 25, Eskilstuna

Hyra: 7806 kr/mån

Area: 60 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: Omgående

Sista anm.dag: 2021-06-14

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ledig förstahandslägenhet hos Willhem finns nu att söka!

Inflytt enligt överenskommelse.

Välkommen att söka denna fina lägenhet på 2 rum och kök. Lägenheten har en gammal stil med högt i tak samt en mysig kakelugn. Lägenheten ligger i ett lugnt område. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.

Köket är ljust med vita köksluckor. I köket finns också spis med keramikhäll och varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys och diskmaskin.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg i glas. I badrummet finns också en handdukstork och egen tvättmaskin för bekvämlighetens skull.
Genom hela lägenheten löper det ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent – väldigt uppskattat dessa årstider.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör som lyfter lägenheten och gör att den både känns större och rymligare. Det finns också tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget förråd.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.
Hyresförhandling för 2021 startar inom kort.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Nyfors har du nära till centrum med affärer, restauranger, caféer, bibliotek, biografer och samhällsservice. Området attraherar många studenter och pendlare eftersom järnvägsstationen endast är ett par minuters promenad bort.


Busshållsplats / tågstation: 800 m

Restauranger & caféer: 750 m

Bank: 600 m

Motion: 150 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m