Nyforsgatan 38 A


Nyforsgatan 38 A, 632 25, Eskilstuna

Hyra: 7710 kr/mån

Area: 60 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2021-06-01

Sista anm.dag: 2021-03-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ledig förstahandslägenhet hos Willhem finns nu att söka!

Välkommen att söka denna fina lägenhet på 2 rum och kök. Lägenheten har en gammal stil med högt i tak samt en mysig kakelugn.
Lägenheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till mataffärer, centrum, Mälardalens högskola, centralstation, biografen, restauranger och mycket mer. Nära bussförbindelser till bla Tuna Park, ReTuna och Folkesta shoppingcenter.

Köket är ljust med vita köksluckor. I köket finns också spis med keramikhäll och varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys och diskmaskin.
Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschvägg i glas. I badrummet finns också en handdukstork och egen tvättmaskin för bekvämlighetens skull.
Genom hela lägenheten löper det ett fint parkettgolv och innanför dörren i hallen så finns det ett klinkergolv som är lätt att torka av och hålla rent – väldigt uppskattat dessa årstider.
Samtliga rum är målade i en ljus kulör som lyfter lägenheten och gör att den både känns större och rymligare. Det finns också tillgång till bra förvaringsmöjligheter så som klädkammare och eget förråd.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran.
Internet - tecknas av hyresgästen.
Värme och vatten - ingår i hyran.
Hushållsel - eget abonnemang krävs och tecknas av hyresgästen.
Hyresförhandling för 2021 startar inom kort.

Tänk på att lämna korrekta uppgifter i din intresseanmälan. Det ökar dina chanser till en lägenhet hos oss.
Willhem tar alltid en kreditupplysning på de sökande som blir inbjudna till visning eller erbjudna lägenhet.
Är du intresserad av en lägenhet hos oss ber vi dig förbereda boendereferens och anställnings/arbetsgivarintyg där inkomst och anställningsform framgår. Det behöver även finnas mailadress och telefonnummer till uppgiftslämnaren på intyget. Intyget får vara max 2 månader gammalt. Detta kan laddas upp som dokument i samband med att du söker lägenheten.

Området

I Nyfors har du nära till centrum med affärer, restauranger, caféer, bibliotek, biografer och samhällsservice. Området attraherar många studenter och pendlare eftersom järnvägsstationen endast är ett par minuters promenad bort.


Busshållsplats / tågstation: 800 m

Restauranger & caféer: 750 m

Bank: 600 m

Motion: 150 m

Köpcentrum & gallerior: 650 m