Sommarrogatan 2


Sommarrogatan 2, 632 26, Eskilstuna

Hyra: 8803 kr/mån

Area: 66,9 m2, Antal rum: 2,5 Rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-08-01

Sista anm.dag: 2023-06-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Lägenheten är renoverad enligt vårt koncept Willhemlyft år 2021. De lägenheter som renoverats enligt Willhemlyftet är totalrenoverade och har bland annat modernt kök med rostfria vitvaror, helkaklat badrum, nya ytskikt och ekparkett samt klinker i hallen.

För kännedom - Detta är bara exempelbilder från tidigare Willhemlyft.

Planlösningen kan skilja sig lite från verkligheten.

Tv-paketet Lagom - ingår i hyran
Internet - tecknas av hyresgästen
Värme och vatten - ingår i hyran
Hushållsel - eget abonnemang krävs

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Nyfors har du nära till centrum med affärer, restauranger, caféer, bibliotek, biografer och samhällsservice. Området attraherar många studenter och pendlare eftersom järnvägsstationen endast är ett par minuters promenad bort.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet