Bjäregatan 11


Bjäregatan 11, 252 48, Helsingborg

Hyra: 11103 kr/mån

Area: 86 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 5, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-06-01

Sista anm.dag: 2023-03-30

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en mysig lägenhet om tre rum och kök i centrala Helsingborg.
Lägenheten ligger på gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och goda kommunikationsmöjligheter.

Vid inflyttning kommer lägenheten att vara totalrenoverad enligt vårt koncept Willhemlyftet. Läs mer och se bilder på Willhemlyftet här: Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Handdukstorken ger varma och sköna handdukar och duschväggarna är av glas. För bekvämligheten skull finns tvättmaskin och torktumlare installerad.

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Eftersom lägenheten håller på att renoveras kommer vi inte kunna erbjuda någon visning. Du som går vidare i processen kommer att kontaktas via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.