Direktörsgatan 17


Direktörsgatan 17, 252 46, HELSINGBORG

Hyra: 8993 kr/mån

Area: 72,3 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja (med tak), Hiss: Nej

Tillträde: 2023-07-17

Sista anm.dag: 2023-06-01

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

Nu finns möjlighet att hyra en mysig lägenhet om tre rum och kök på Direktörsgatan.
I närområdet finns livsmedelsbutik samt goda kommunikationsmöjligheter.

Genomgående i lägenheten ligger parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade. Lägenheten har även en balkong där sköna sommarkvällar kan avnjutas.

Köket har ljus inredning med vita luckor, spishäll och inbyggd mikrovågsugn. För bekvämligheten skull finns diskmaskin installerad.
Även badrummet är ljust inrett.

I hyran ingår värme och vatten. Eget bredbandsabonnemang tecknas med Telenor.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.