Drottninggatan 72 A


Drottninggatan 72 A, 252 21, HELSINGBORG

Hyra: 15893 kr/mån

Area: 120 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 7, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En magnifik lägenhet på bästa läge!

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.

Lägenheten totalrenoveraeds enligt konceptet Willhemlyft i oktober 2020. Läs mer om Willhemlyft här: https://www.willhem.se/Om-Willhem/willhemlyftet/

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Bredbandsabonnemang tecknar man själv. Vänligen observera att hyran avser 2021 års hyresnivå.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Helsingborgs bästa läge med stadens puls, närhet till sundet och endast 20 minuters båtfärd till Danmark. I centrum finns ett brett utbud av affärer, restauranger och kultur samt äldre och vackra byggnader.


Busshållsplats / tågstation: 2600 m

Restauranger & caféer: 250 m

Bank: 350 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 450 m