Drottninggatan 72 A


Drottninggatan 72 A, 252 21, HELSINGBORG

Hyra: 11905 kr/mån

Area: 77 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 10, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-08

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Ledig lägenhet om två rum och kök på Drottninggatan!

Vill du bo mitt i stadspulsen samtidigt som du har havet nedanför och med Pålsjöskog runt hörnet? Då är detta den perfekta lägenheten för dig!

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Diskmaskin och micro finns installerat.

Badrummet är helkaklat. För bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har en balkong.

Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.

I hyran ingår värme och vatten. Abonnemang för bredband och el tecknar man själv.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Helsingborgs bästa läge med stadens puls, närhet till sundet och endast 20 minuters båtfärd till Danmark. I centrum finns ett brett utbud av affärer, restauranger och kultur samt äldre och vackra byggnader.