Erik Dahlbergs Gata 34 A


Erik Dahlbergs Gata 34 A, 254 39, HELSINGBORG

Hyra: 12919 kr/mån

Area: 100 m2, Antal rum: 4 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-06-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

På populära Tågaborg finns nu en härlig lägenhet om 4 rum och kök ledig. På sina 100 kvadratmeter erbjuds ett rymligt hem med närhet till både centrum och naturen i Pålsjö skog. Tidigare inflyttning är möjligt.

Lägenheten är genomgående och välplanerad med fönster åt 3 väderstreck. Lägenhetens charm har bevarats med högt i tak och en öppen spis, samtidigt som man renoverat med modern och smakfull inredning.

Köket är ljust med vita luckor, vita vitvaror, spis med keramikhäll och diskmaskin.
Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns även en mindre toalett som underlättar morgonbestyren om ni är fler i familjen.

I samtliga rum ligger ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Värme och vatten ingår, Individuell mätning på el tillkommer.
Eget bredbandsabonnemang tecknas med Tele2.

Parkeringsplatser finns att hyra på gården eller nere i garaget. Dessa söker man på vår hemsida.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan. Varmt välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Tågaborg/Stattena är ett mycket populärt, attraktivt och centrumnära område. Med närhet till Pålsjö skog med motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering möjliggörs ett fantastiskt boende. Endast några få minuters gångavstånd till fria bad och grönområden.