Faktorsgatan 12


Faktorsgatan 12, 252 46, Helsingborg

Hyra: 7963 kr/mån

Area: 65 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-02-01

Sista anm.dag: 2021-10-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Mysig lägenhet om två rum och kök på trevliga Faktorsgatan!

Lägenheten har genomgått en helrenovering i slutet av 2014 och håller en modern och smakfull inredning med god standard. Köket är ljust med vita luckor och högklassiga vitvaror. Diskmaskin finns installerat.
Badrummet är helkaklat, handdukstorken ger varma och sköna handdukar en kall vintermorgon!
På golven ligger en fin ekstavsparkett och väggarna är vitmålade i samtliga rum.

I hyran ingår förutom värme och vatten, digital-TV via Telia. Fastigheten har fibernätsanslutning, eget bredbandsabonnemang tecknas med Telia.

Planlösningen, dess ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.


Busshållsplats / tågstation: 1400 m

Restauranger & caféer: 450 m

Bank: 900 m

Motion: 250 m

Köpcentrum & gallerior: 150 m