Furutorpsgatan 55


Furutorpsgatan 55, 252 45, Helsingborg

Hyra: 8303 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2022-05-01

Sista anm.dag: 2022-01-17

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en fin och rymlig lägenhet om 2 rum och kök på furutorpsgatan. En lugn fastighet med bevarad charm. Lägenheten totalrenoverades under slutet av 2019 och innehar alla bekvämligheter du kan tänka dig. Perfekt för dig som vill bo fräscht, bekvämt och centralt!

Hela lägenheten är vitmålad och på golven ligger högklassig ekstavsparkett.
Köket är ljust och fint med vita lättstängda luckor och lådor ihop med stilrena och moderna beslag. Vidare finns en infälld spishäll och inbyggd ugn & micro samt diskmaskin. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet är helkaklat med vitt stilrent kakel på vägg och grå klinkers på golv. I duschhörnan sitter duschväggar i glas och på golvet finns mysig golvvärme. För bekvämlighetens skull finns även tvättmaskin och torktumlare.

I hyran ingår förutom värme och vatten, digital-TV via Telia. Fastigheten har fibernätsanslutning och bredbandsabonnemang får man teckna själv.

Du som blir aktuell för visning av lägenheten kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att göra en intresseanmälan på denna härliga lägenhet!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.


Busshållsplats / tågstation: 1600 m

Restauranger & caféer: 400 m

Bank: 1200 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 50 m