Furutorpsgatan 68 A


Furutorpsgatan 68 A, 25245, Helsingborg

Hyra: 9469 kr/mån

Area: 68 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-04-04

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns en charmig lägenhet om 2 rum och kök ledig på Furutorpsgatan.

Vid inflyttning kommer lägenheten att vara totalrenoverad enligt Willhems koncept.
Ni kan läska med om här Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar kommer vara vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas.
Då lägenheten är under renovering och kommer bli klar i samband med inflyttningen så kommer där inte hållas någon visning. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Välkommen att söka!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Högaborg är ett centralt beläget bostadsområde med närhet till mataffär, pizzarestauranger, postservice, förskola och skola. Här har du ca 5-10 minuters gångväg till Södercity och Helsingborgs lasarett. Stadsdelen erbjuder goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet