Gasverksgatan 43


Gasverksgatan 43, 252 68, Helsingborg

Hyra: 10231 kr/mån

Area: 83 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 8, Balkong: Ja (takterrass), Hiss: Ja

Tillträde: 2023-08-01

Sista anm.dag: 2023-06-05

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Unik lägenhet med takterrass med kvällssol på Gasverksgatan.

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Diskmaskin finns installerad.

Badrummet, som renoverades i maj 2020, har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Duschväggarna är av glas. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen.

I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Bredbandsabonnemang tecknar man själv.

En rabatt på 1000 kr i månaden under 3 månader kommer tillämpas vid godkänt hyreskontrakt av denna lägenhet.

Lägenheten kan hyras ut innan sista ansökningsdagen

Du som blir aktuell för en digital visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Gå till digital visning av lägenheten

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.