Grepgatan 16


Grepgatan 16, 254 48, HELSINGBORG

Hyra: 8349 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 1, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-06-12

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten
Notera att skanningen kan vara från en annan likadan lägenhet i samma fastighet.

Nu ges möjlighet att hyra en välplanerad och mysig lägenhet om 2 rum och kök på Grepgatan.
Lägenheten är välplanerad och modern med mycket förvaring. Fastigheten stod klar 2018.

Köket är ljust med vita luckor, högklassiga vitvaror spis med keramikhäll. För bekvämlighetens skull är diskmaskin installerad.

Helkaklat badrum i vitt och grått med tvättmaskin och torktumlare. På golven ligger högklassig ekstavsparkett och alla väggar är vitmålade i samtliga rum.

Uppvärmning och kabel-tv ingår i hyran. Varmvatten, kallvatten och el tillkommer på hyran. Hyresbeloppet avser 2023 års hyra. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Du som går vidare i processen kommer att bli kontaktad via mejl. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Mariastaden bor du i ett expansivt och populärt område i norra Helsingborg cirka fem kilometer från centrum. Här kan du ta cykeln till stranden på tio minuter och njuta av bad och bastu året om. Eller varför inte njuta av promenadstråk och uteserveringar som sträcker sig ända in i centrum. I Mariastaden har du närhet till flera skolor och förskolor. Utöver det finns mataffär, pizzeria, lekplatser, vårdcentral och handelsträdgård. En kort promenad bort ligger natursköna Pålsjö skog med strövområden, motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering. Någon kilometer västerut ligger Sofiero Slott med sin fantastiska parkanläggning, utställningar och konserter. Pendlar du? Här finns goda kommunikationer och du reser smidigt oavsett om det är med buss, tåg eller bil.