Grepgatan 16


Grepgatan 16, 254 48, HELSINGBORG

Hyra: 8952 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-09-01

Sista anm.dag: 2023-06-05

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten

En fin två rum och kök med närhet till Maria station. Lägenheten är välplanerad, ljus och modern med öppen planlösning.

Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. I köket finner man en modern inredning med lättstängda vita luckor, för bekvämlighetens skull finns det installerat en diskmaskin. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat med handdukstork, där finner man även en tvättmaskin och torktumlare.

På bottenplan i fastigheten ligger Ica, ett gym (Nordic wellness), samt en pizzeria. Tar man hissen några våningar ner finns det lediga parkeringsplatser i garaget.

Värme och kabel-tv ingår i hyran. Varmvatten, kallvatten och el mäts och debiteras enligt förbrukning.

OBS! Planritningen stämmer, balkongen ligger dock till höger i vardagsrummet. Se digital visning för exakt placering av balkong. Denna lägenhet hyrs ut endast via digital visning.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Mariastaden bor du i ett expansivt och populärt område i norra Helsingborg cirka fem kilometer från centrum. Här kan du ta cykeln till stranden på tio minuter och njuta av bad och bastu året om. Eller varför inte njuta av promenadstråk och uteserveringar som sträcker sig ända in i centrum. I Mariastaden har du närhet till flera skolor och förskolor. Utöver det finns mataffär, pizzeria, lekplatser, vårdcentral och handelsträdgård. En kort promenad bort ligger natursköna Pålsjö skog med strövområden, motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering. Någon kilometer västerut ligger Sofiero Slott med sin fantastiska parkanläggning, utställningar och konserter. Pendlar du? Här finns goda kommunikationer och du reser smidigt oavsett om det är med buss, tåg eller bil.