Grepgatan 16


Grepgatan 16, 254 48, HELSINGBORG

Hyra: 8567 kr/mån

Area: 54 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-10-01

Sista anm.dag: 2022-07-10

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En fin två rum och kök på Mariastaden, Lägenheten är välplanerad, ljus och fin.

Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. I Köket finner man en modern inredning med lättstängda vita luckor, för bekvämlighetens har man installerat en diskmaskin. Köket har en öppenplanlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med handukstork och golvvärme, där finner man en tvättmaskin och torktumlare.

I byggnaden finns det en Ica, ett gym (Nordic wellness), ett bageri samt en pizzeria. Tar man hissen några våningar ner finns det lediga parkeringsplatser i garaget.


Det är väldigt bra med bussförbindelser, om man pendlar långt har man även mariastation en bit bort. Lägenheten passar perfekt för dig som vill ha allt nära.


Värme, vatten och el ingår inte i hyran. Induviduell mätning.

OBS! Planritningen kan avvika från den verkliga planlösningen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Mariastaden bor du i ett expansivt och populärt område i norra Helsingborg med närhet till såväl grönområden och strand som shopping och restauranger. Här bor du nära flera skolor, förskolor, mataffärer och motionsområdet Pålsjö Skog. Mariastaden erbjuder goda kommunikationer och tågstation finns i området. Med cykel tar det cirka 15 minuter till Helsingborgs Centralstation.