Inspektörsgatan 7


Inspektörsgatan 7, 25238, Helsingborg

Hyra: 9910 kr/mån

Area: 88 m2, Antal rum: 3 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Nej, Hiss: Nej

Tillträde: 2023-11-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu ges möjlighet att vara den första som bor i en totalrenoverad lägenhet om 3 rum och kök på mysiga Inspektörsgatan.
Lägenheten ligger på 4 våningen utan hiss.

På denna lägenhet erbjuder vi en hyresrabatt om 1000 kr de första sex månaderna. Hyran du ser i publiceringen är den rabatterade hyran. Ordinarie hyra är 10 910 kr.

Vid inflyttning kommer lägenheten att vara totalrenoverad enligt vårt koncept Willhemlyftet. Läs mer om Willhemlyftet här:
Läs mer om Willhemlyftet

Alla väggar är vitmålade och på golven ligger högklassig ekstavsparkett. I köket finner du ett modernt kök med vita, lättstängda luckor och lådor. Spishällen är infälld, ugn och mikrovågsugn är inbyggt i ett högskåp. Diskmaskin finns installerad. Alla vitvaror är rostfria.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. För kalla morgnar kan det vara skönt att använda golvvärmen. Duschväggarna är av glas och för bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare.

I hyran ingår, uppvärmning, vatten och standard utbud av kabel-TV.
Bredbandsabonnemang får man teckna själv.

Som nya ägare av fastigheten vill vi förbättra standarden huset. Vi renoverar därför de lägenheter som har sämre standard så de får en ny fräsch start.
Vi har även bytt tak och tittat över värmesystemet. Under 2023 renoverar vi även alla gemensama tvättstugor samt att vi kommer att byta fönster under 2023/2024.

Välkommen att lämna din intresseanmälan.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Stadsdelen Högaborg är belägen på landborgen i sydöstra Helsingborg, knappt 2 kilometer från centrum. Området omges av ett flertal parker med promenad- och cykelvägar, bollplaner, minigolfbana, lekplatser och grillplatser. Här finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar är mindre än en kvarts promenad bort. Föredrar du dans, teater och lekpark ligger Sundspärlan inom bekvämt cykelavstånd. Området är populärt tack vare sin centrumnära och mångkulturella omgivning med bland annat restauranger,, frisörsalonger, post och spelservice. Ett stenkast bort ligger Campus Helsingborg och på bara tio minuter promenerar du till Helsingborg C.Om Willhemlyftet

Willhemlyftet är vårt koncept där vi renoverar hyresrätter till nyskick. Det här är lägenheten för dig som är redo att investera lite mer i ditt boende, men samtidigt vill känna friheten och bekvämligheten av att bo i hyresrätt.

Läs mer om Willhemlyftet

Willhem-lyftet