Kantorsgatan 1


Kantorsgatan 1, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 9097 kr/mån

Area: 57 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Nej, Hiss: Ja

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-10-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En fin två rum och kök på Pålsjö, Lägenheten är välplanerad, ljus och fin.

Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. I köket finner man en modern inredning med lättstängda vita luckor, för bekvämlighetens skull har man installerat en diskmaskin. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat med handukstork, där finner man även en tvättmaskin och torktumlare.

Det finns parkeringsplatser, även laddplatser, att hyra separat.

I hyran ingår värme. Det är individuell mätning och debitering av kallvatten, varmvatten och el.

Du som blir aktuell kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Lägenheten hyrs ut genom digital visning: Gå till digital visning av lägenheten.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att söka!

Förtur

Vid uthyrning av den här lägenheten erbjuder vi förtur för dig som redan bor hos oss. För att omfattas av rätten till förtur behöver du ha bott i din nuvarande bostad i minst två år. Vi använder oss av ett slumpat urval när vi kallar personer till visning. Det innebär att vårt system gör ett automatiskt urval där alla som uppfyller kraven för förtur har samma chans. Om det inte finns sökande med förtursrätt kommer lägenheten att erbjudas till övriga bostadssökande som anmält intresse.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö bor du nära naturen och har samtidigt nära till stadens puls och nöjen. Föredrar du lugn och ro ligger det vackra naturreservatet Pålsjö skog ett stenkast bort med strövområden, motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering. Med en kort buss- eller cykeltur tar du dig enkelt in till centrum och havet som ligger cirka tre kilometer bort.