Kantorsgatan 1


Kantorsgatan 1, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 8019 kr/mån

Area: 47 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-11-01

Sista anm.dag: 2022-08-16

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

En fin två rum och kök på Pålsjö!
Lägenheten är välplanerad, ljus och fin!

Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen i form av garderober. I Köket finner man en modern inredning med lättstängda vita luckor, för bekvämlighetens har man installerat en diskmaskin. Köket har en öppenplanlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med handukstork och golvvärme, där finner man en tvättmaskin och torktumlare.

Det finns lediga parkeringsplatser att hyra seperat.

Det är väldigt bra med bussförbindelser, om man pendlar långt har man även mariastation en bit bort. Lägenheten passar perfekt för dig som vill ha allt nära.

Värme, vatten och el ingår inte i hyran. Induviduell mätning.
Så fungerar vår uthyrning

OBS! Planritningen kan avvika från den verkliga planlösningen.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö får du det bästa av två världar genom att bo nära naturen och samtidigt ha stadens puls och nöjen inom behagligt avstånd. Med buss tar det omkring 15 minuter till Helsingborgs centrum. Föredrar du lugn och ro ligger naturreservatet Pålsjö skog endast en kort promenad bort, en mycket populär lövskog bland stadens invånare.