Kantorsgatan 1


Kantorsgatan 1, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 6467 kr/mån

Area: 30 m2, Antal rum: 1 rum och kök

Våning: 4, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2022-09-01

Sista anm.dag: 2022-05-29

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu har vi en fin och ljus enrummare ledig i vår nyproduktion på Kantorsgatan, Pålsjö Östra.

Fastigheten bygges under 2018 och hade inflyttning i december 2018.

Lägenheten har ett genomgående parkettgolv & vita väggar. Köket har ljusa luckor, med matchande vitvaror. För bekvämlighetens skull finns diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Individuell mätning på vatten och varmvatten samt el.
Comhem tv basutbud ingår i hyran.
Lägenheten har ett tillhörande källarförrråd som finns i samma byggnad.

Pålsjö har ett perfekt läge om du vill bo nära naturen, men samtidigt inte ha för långt till stadspulsen. Med bussen, som går precis utanför, tar du dig till Helsingborgs centrum på ca 15 minuter. Om du hellre vill ta en promenad i skogen kan du gå till Pålsjö skog på ca 10 minuter. Det bästa av två världar!

Du som blir aktuell för visning kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Samtliga bilder är exempelbilder. Planlösning, ytskikt, inredning och möblering är endast exempel och överensstämmer inte med det faktiska utseendet.

Välkommen med er intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö får du det bästa av två världar genom att bo nära naturen och samtidigt ha stadens puls och nöjen inom behagligt avstånd. Med buss tar det omkring 15 minuter till Helsingborgs centrum. Föredrar du lugn och ro ligger naturreservatet Pålsjö skog endast en kort promenad bort, en mycket populär lövskog bland stadens invånare.


Busshållsplats / tågstation: 4900 m

Restauranger & caféer: 1300 m

Bank: 1750 m

Motion: 450 m

Köpcentrum & gallerior: 1750 m