Kantorsgatan 3


Kantorsgatan 3, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 8921 kr/mån

Area: 56 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 0, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-12-01

Sista anm.dag: 2023-09-25

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och trevliga tvårummare i Pålsjö Östra!

Lägenheten ligger på markplan och har en stor uteplats i österläge.

Lägenheten har ljust kök med vita luckor, vita vitvaror, spis med keramikhäll. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns även installerat. Helkaklat badrum i vitt och grått. Ekparkettgolv och vita väggar i samtliga rum.

Uppvärmning ingår i hyran. Individuell mätning på vatten och el tillkommer. Parkeringsplatser finns att hyra på innergården.

Du som blir aktuell kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

Denna lägenhet hyrs ut genom digital visning: Gå till digital visning av lägenheten.

Lägenheten kan komma att hyras ut innan sista ansökningsdatum.

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö bor du nära naturen och har samtidigt nära till stadens puls och nöjen. Föredrar du lugn och ro ligger det vackra naturreservatet Pålsjö skog ett stenkast bort med strövområden, motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering. Med en kort buss- eller cykeltur tar du dig enkelt in till centrum och havet som ligger cirka tre kilometer bort.