Kantorsgatan 3


Kantorsgatan 3, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 9101 kr/mån

Area: 56 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2024-01-01

Sista anm.dag: 2023-09-24

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en trevlig tvårummare på Kantorsgatan med stor balkong i söder!

Fastigheten byggdes 2018. Lägenheten har ljust kök med vita luckor, moderna vitvaror och spis med keramikhäll, här finns även plats för ett matbord. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns även installerat.

Helkaklat badrum i vitt och grått. Ekparkettgolv och vita väggar i samtliga rum. Balkongen är stor och ligger i söderläge.

Värme ingår i hyran. Det är individuell mätning på el, kallvatten och varmvatten och debiteras enligt förbrukning. Parkeringsplatser och laddplatser finns att hyra på innergården.

Denna lägenhet uthyres med digital visning: Gå till digital visning av lägenheten.

Du som blir aktuell kommer att bli kontaktad via mail. Tänk på att lämna korrekta kontaktuppgifter i din intresseanmälan.

OBS! Det finns möjlighet för tidigare tillträde.

Välkommen att lämna din ansökan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Var noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö bor du nära naturen och har samtidigt nära till stadens puls och nöjen. Föredrar du lugn och ro ligger det vackra naturreservatet Pålsjö skog ett stenkast bort med strövområden, motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och våffelservering. Med en kort buss- eller cykeltur tar du dig enkelt in till centrum och havet som ligger cirka tre kilometer bort.