Kantorsgatan 5


Kantorsgatan 5, 254 51, HELSINGBORG

Hyra: 8967 kr/mån

Area: 56 m2, Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 3, Balkong: Ja, Hiss: Ja

Tillträde: 2023-07-01

Sista anm.dag: 2023-04-02

Intresseanmälan

Dela med dina vänner


Beskrivning

Gå till digital visning av lägenheten.
Notera att skanningen kan komma från en annan liknande lägenhet från samma fastighet.

Välkomna till en fin tvårummare på Pålsjö, fastigheten byggdes 2018. Lägenheten är ljus och har välplanerade 56 kvadratmeter.
I hallen välkomnas man av parkettgolv, vita väggar och tre garderober.

Om man fortsätter förbi hallen kommer man till köket där en modern inredning med lättstängda vita luckor är installerade och för bekvämlighetens skull har man installerat en diskmaskin. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet. På golven ligger parkettgolv och även här är väggarna vita. Från vardagsrummet kommer man ut till en stor, härlig balkong.

Sovrummet har plats för en dubbelsäng, golvet är parkett och vita väggar. I sovrummet finns två inbyggda garderober.

Badrummet har vitt stilrent kakel på väggarna och grå klinkers på golvet med handdukstork. Duschväggarna är av glas och installerat finns tvättmaskin och torktumlare.

Det är väldigt bra med bussförbindelser, om man pendlar långt har man även mariastation en bit bort. Lägenheten passar perfekt för dig som vill ha allt nära.

Om man är intresserad av att hyra parkeringsplats till sin lägenhet gör man det via vår hemsida.

Varmvatten, kallvatten och el ingår inte i hyran. Det är individuell mätning och debitering och läggs på hyresavin. Uppvärmning ingår i hyran.

OBS! Planritningen kan avvika från den verkliga planlösningen. Digital visning kan komma från en annan liknande lägenhet.

Hyresbeloppet avser 2022 års hyra. Hyreshöjning för 2023 sker i maj och ligger på 4,5%. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

I Pålsjö får du det bästa av två världar genom att bo nära naturen och samtidigt ha stadens puls och nöjen inom behagligt avstånd. Med buss tar det omkring 15 minuter till Helsingborgs centrum. Föredrar du lugn och ro ligger naturreservatet Pålsjö skog endast en kort promenad bort, en mycket populär lövskog bland stadens invånare.